Hur vi gör

 • 1
  Kommunikation

  Vår styrka är vår raka och öppna kommunikation. Det skapar ett rum för att bolla idéer och där vår lyhördhet ger ett resultat ni blir nöjda med.

 • 2
  Strategi & Analys

  Genom täta avstämningar med er omvandlar vi ideér till verklighet, så att strategin matchar med era mål och er vision av uppdraget.

 • 3
  Arbetsprocess

  Vi kommer överens om en arbetsprocess som är hållbar och kostnadseffektiv och startar ett körschema.

 • 4
  Leverans

  Vi jobbar systematiskt och metodiskt utifrån arbetsprocessen vi diskuterat fram tillsammans, med leverans inom uppsatt tidsram och kostnadsbild.

KUDETA är ett resultat av kraven som marknaden ställer på visuell och grafisk kommunikation där en fungerande metod, den senaste tekniken och ett kreativt öga är beståndsdelarna.

En unik kombination av metod, teknik och kreativitet

Kreativitet

I våra uppdrag förmedlar vi en stor passion för design & layout samt känsla för stil & form. Vi är alltid nyfikna att hitta nya uttryckssätt att förmedla i våra uppdrag varav vi bevakar influenser inom fashion, lifestyle och IT för att vara synkade med vad som är trendigt just nu.

Metod

Vår metod och teknik ser till att vi omvandlar våra kunders kreativa vision till en produktiv, hållbar och estetisk direktion som kan utvecklas till en stor volym i ett snabbfotat ekosystem.

Teknik

Tekniken är mycket mer än bara ett verktyg för oss, det är vår grundsten. KUDETA är baserat på en skräddarsydd mjukvara och hårdvara som möjliggör högsta möjliga standard, hög produktionshastighet samt skalbarhet. Det och lite till är vi ensamma om i hela Europa.

Om oss

Vi är en modern studio som består av ett entusiastiskt team med höga krav för att leverera en visuell kommunikationslösning som utmanar och överträffar marknaden.

Med olika bakgrunder och erfarenheter från IT-sektorn, PR & Marketing samt fashion & retail har vi samlade kunskaper och verktyg för att revolutionera och höja kraven för produktfoto, film och visuell kommunikation.

Oavsett storlek på uppdrag och kund är vi entusiastiska att komma i kontakt med er för att underlätta och optimera ert visuella innehåll och kommunicera ert budskap.

Vill du veta mer, kontakta oss!

Kontakta oss